Ο Πέτεφ έγινε… Χριστοφόρου στην ΑΕΛ

Τέλος εποχής Ιβάιλο Πέτεφ στην ΑΕΛ, που ανοίγει νέα σελίδα με τον Χριστάκη Χριστοφόρου στον πάγκο της ομάδας.

Οι εξελίξεις σε ένα θέμα που εξελίχθηκε σε μίνι σίριαλ ήταν ραγδαίες το μεσημέρι της Δευτέρας, καθώς ανακοινώθηκε η μονομερής διακοπή της συνεργασίας με τον Βούλγαρο τεχνικό και μετά από λίγα λεπτά η συμφωνία με τον μέχρι πρότινος προπονητή του Απόλλωνα.

Το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με τον κ. Πέτεφ, ο οποίος αξίωνε αποζημιώσεις βάσει του συμβολαίου του που είχε διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2016, οδήγησε τη Διοίκηση σε μονομερή διακοπή της συνεργασίας, καθότι η απόφαση για απομάκρυνση του ήταν ειλημμένη από την περασμένη βδομάδα. Το ύψος της αποζημίωσης που θα πάρει θα ξεκαθαρίσει πλέον μέσω της νομικής οδού.

christoforou

Οσον αφορά στη συνεργασία με τον κ. Χριστοφόρου επήλθε συμφωνία σε συνάντηση του με τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους εδώ και μερικές μέρες, ενώ σήμερα ο Κύπριος τεχνικός επισκέφθηκε τα γραφεία της ΑΕΛ όπου έμεινε για τρεις περίπου ώρες.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση προσλήφθηκε μαζί με τον γυμναστή Ευθύμιο Κυπριανού και τον αθλητικό ψυχολόγο Πάρη Αντωνιάδη. Ο Χριστάκης Χριστοφόρου θα πιάσει αμέσως δουλειά, προκειμένου να προετοιμάσει την ομάδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια, το ερχόμενο Σάββατο.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy