O Πέτρος Χριστοδούλου στην «κούρσα» για τη Λάρνακα

PETROS XRISTODOULOU LARNAKAΤην υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Λάρνακας εξήγγειλε σήμερα με γραπτή ανακοίνωση ο Δημαρχεύων Πέτρος Χριστοδούλου, υποσχόμενος ότι θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά με «καθαρά χέρια» για μια πόλη που έμεινε ουραγός της ανάπτυξης.

Σε γραπτή ανακοίνωση ο κ. Χριστοδούλου αναφέρει ότι «με πλήρη σεβασμό και απεριόριστη εκτίμηση προς όλους τους Δημότες της Λάρνακας, ανακοινώνω ότι τον ερχόμενο Δεκέμβριο, θα διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου Λάρνακας. Η πόλη μας βρίσκεται αντιμέτωπη με σωρεία προκλήσεων και σήμερα επιβάλλεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να καθορίσουμε το δρόμο που θα αλλάξει την πορεία και την ανάπτυξη της Λάρνακας».

Προστίθεται ότι «λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος της ευθύνης, αλλά και του καθήκοντος, θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά με αφοσίωση, πρωτίστως με καθαρά χέρια, για την μοναδική πόλη που ξεχάστηκε από όλους και έμεινε ουραγός της ανάπτυξης».

Στην ανακοίνωση ο κ. Χριστοδούλου αναφέρει πως συνεχίζει «για καλύτερη ποιότητα ζωής και εργασίας για τον δημότη και για μια πόλη ανθρώπινη και φιλική προς το περιβάλλον και τους ανθρώπους της. Μια Λάρνακα, πόλη επιλογής για την οικογένεια και τους νέους, μια πόλη επιλογής για τον επιχειρηματία, ντόπιους και ξένους επενδυτές, μια πόλη επιτέλους της ανάπτυξης και της προόδου».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy