Ο Ράκιτιτς για ΑΠΟΕΛ και… Μέσι

Ο Ιβάν Ράκιτιτς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα και αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, προσθέτοντας ότι θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να φύγει η ομάδα του με τη νίκη:

«Γνωρίζω αυτή την ομάδα γιατί πριν από έξι χρόνια έπαιξα με τη Σάλκε και ξέρω πολύ καλά ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια και όχι μόνο στα τελευταία ματς. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι σ’ αυτό το γήπεδο και πρέπει να κάνουμε ένα πλήρες παιχνίδι και να παίξουμε όλοι μαζί για να κερδίσουμε. Εχουμε μία νέα πρόκληση, έχουμε κάθε σεβασμό προς τον αντίπαλο, ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε όπως παίξαμε με τη Σεβίλλη», είπε σχετικά ο Κροάτης μέσος.

Κληθείς να σχολιάσει το ρεκόρ του Μέσι, που έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ισπανικό πρωτάθλημα, είπε: «Δεν υπάρχουν λέξεις για τον Λέο. Έχουν ειπωθεί τόσα και τόσα τις τελευταίες μέρες γι’ αυτόν για να προσθέσω κάτι εγώ. Ο Λέο είναι το ποδόσφαιρο. Είναι μεγάλη περηφάνια να παίζεις με τον Μέσι στο γήπεδο.

Είναι εντυπωσιακό ό,τι έχει κάνει και ό,τι κάνει. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μας δώσει κι άλλα. Μακάρι να βάλει άλλα 200 γκολ. Πιστεύω ότι κανείς δεν πιστεύει ότι θα σταματήσει. Φαντάζομαι ότι το κατάλαβαν και στη Σεβίλλη ότι δεν ήταν ένα οποιοδήποτε γκολ, γι’ αυτό το πανηγύρισα μαζί του. Μίλησα γι’ αυτό και με τους πρώην συμπαίκτες μου».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy