Ο Τάκης Ταουσιάνης αποχώρησε από Πρόεδρος της Επιτροπείας της ΣΚΤ

Την αποχώρηση του Τάκη Ταουσιάνη από την Επιτροπεία της Τράπεζας και τη θέση του Προέδρου την οποία κατείχε, ανακοίνωσε σήμερα η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα (ΣΚΤ).
 
Στη θέση του Προέδρου της Επιτροπείας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας, εξελέγη ομόφωνα σε έκτακτη συνεδρία της Επιτροπείας, το μέλος της, Γιώργος Χατζηνικόλας.
 
Όπως αναφέρεται, ο κ. Χατζηνικόλας είναι μέλος της Επιτροπείας από το Νοέμβριο του 2013.  Ήταν μέχρι σήμερα Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Κινδύνων της Τράπεζας και διετέλεσε επίσης μέλος στις επιτροπές Ελέγχου, Μη Εξυπηρετούμενων Χορηγήσεων και Ανάδειξης Υποψηφίων.
 
Ο κ. Χατζηνικόλας είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στη Στατιστική και στη Μηχανική Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, όλα από το University of Southern California στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι καθηγητής Επιχειρησιακής Διοίκησης στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Διετέλεσε εκ των διευθυντών του Προγράμματος MBA στο Πανεπιστήμιο Κύπρου κατά την περίοδο 2005-2016.
 
Έχει διδάξει σε ακαδημαϊκά ιδρύματα στην Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες και Μπαχρέιν. Η έρευνά του σε επιχειρησιακά θέματα έχει δημοσιευτεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy