O Βασιλιάς των Urban Events επιστρέφει

Limassol 3on 3 2017 – O Βασιλιάς των Urban Events επιστρέφει

Το μεγαλύτερο υπαίθριο streetball τουρνουά της Κύπρου, έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην αποβάθρα του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου του Μόλου Λεμεσού, από τις 9 μέχρι τις 11 Ιουνίου 2017. Το Limassol 3on3 είναι από πέρσι και επίσημα 3Χ3 τουρνουά της FIBA, ενώ οι εκπλήξεις των διοργανωτών δεν σταματούν εδώ.

Το τουρνουά Limassol 3on3 εντάσσεται στο πλαίσιο των Λεμεσίων 2017 και είναι ανοικτό για όλους: επαγγελματίες, ερασιτέχνες, γυναίκες, έφηβους και άτομα με τροχοκάθισμα. Τις κατηγορίες αυτές, πλαισιώνει το εταιρικό πρωτάθλημα, όπου οι ομάδες μέσα από την συμμετοχή τους συμβάλλουν έμπρακτα και στην στήριξη των ομάδων με αμαξίδια, καθώς τα καθαρά έσοδα από τις συμμετοχές του εταιρικού Πρωταθλήματος θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των Σωματείων Καλαθόσφαιρας ατόμων με τροχοκαθίσματα. Μέρος των εσόδων θα δοθεί επίσης και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού.

Οι νικητές της ανοικτής κατηγορίας Elite, πέραν των 4.000 ευρώ σε μετρητά, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην Πρωτεύουσα της Σλοβενίας, Λιουμπλιάνα, για να συμμετάσχουν στο Ljubljana 3X3 Challenger 2017, με όλα τα έξοδα καλυμμένα.

Το Limassol 3on3 διεξάγεται φέτος για τρίτη χρονιά και φαίνεται πως η κοινότητα που έχει δημιουργηθεί, αγκαλιάζει περισσότερο το θεσμό χρόνο με το χρόνο και ταυτόχρονα ενδυναμώνεται. Οι χορηγοί της διοργάνωσης: Medochemie Χρυσός Χορηγός, Grohe Ασημένιος Χορηγός, KEAN και KEO Χάλκινοι Χορηγοί, παραμένουν σταθεροί αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια, ενώ παράλληλα νέοι συνεργάτες όπως η εταιρεία Meridianbet Χρυσός Χορηγός, η εταιρεία Herbalife και το MyMallLimassol Χάλκινοι Χορηγοί, δίνουν σταθερή αξία στο μεγαλύτερο streetball τουρνουά της Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παιχνίδια, τις κατηγορίες, τα έπαθλα, τους διαγωνισμούς και τις έγγραφες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.limassol3on3.com ή ακολουθείστε τη σελίδα στο Facebookwww.facebook.com/limassol3on3.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy