Όχι στον εφησυχασμό

325

Ιδιαίτερα σημαντικός είναι ο τομέας του τουρισμού για τον τόπο μας και σίγουρα αποτελεί μια γερή οικονομική ένεση.

Ωστόσο οι αυξημένες τουριστικές αφίξεις για φέτος δεν πρέπει να οδηγούν σε εφησυχασμό, αφού όπως διαπίστωσαν πρόσφατα η ΕΤΑΠ Λάρνακας και αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ αυτό οφείλεται και στον ευκαιριακό αποκλεισμό της Τουρκίας και της Αιγύπτου από μεγάλους ταξιδιωτικούς πράκτορες, λόγω των τρομοκρατικών γεγονότων που σημειώθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Την ίδια ώρα θα πρέπει να αναληφθούν εκείνες οι πρωτοβουλίες που θα εμπλουτίσουν το τουριστικό προϊόν της χώρας μας και θα του προσδώσουν μόνιμα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Ήδη το ΑΚΕΛ έχει αναλάβει τέτοιες πρωτοβουλίες, ενώ θα συνεχίσει την προσπάθειά του και μέσα από την κοινοβουλευτική του δράση και όχι μόνο.

Στις προτεραιότητες και η άσκηση πιέσεων προς την εκτελεστική εξουσία για την όσο το δυνατόν συντομότερη απομάκρυνση γηπέδων αντισφαίρισης που σήμερα καλύπτουν το αρχαίο λιμάνι Κιτίου και την έναρξη των ανασκαφικών εργασιών για την ανάδειξή του.Ε

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

Στην ίδια κατηγορία

258

137

125

320