Οδηγούσε με 2 κιλά κάνναβη στην κατοχή του

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εναντίον 28χρονου από τη Μουτταγιάκκα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, δηλαδή 2 κιλών και 300 γραμμαρίων ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης λίγο πριν τις πέντε χθες το απόγευμα μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός ηλικίας 28 χρόνων από τη Μουτταγιάκκα στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, κοντά στο Ζύγι.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο του 28χρονου δύο συσκευασίες που περιείχαν 2 κιλά και 300 γραμμάρια περίπου ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.
 
Ο νεαρός ανακρινόμενος ανέφερε ότι παρέλαβε τα ναρκωτικά από συγκεκριμένο χώρο στην Χοιροκιτία με σκοπό να τα μεταφέρει στην Λεμεσό και να τα παραδώσει σε άλλο πρόσωπο το οποίο όμως δεν κατονομάζει.
 
Ο 28χρονος παραδέχθηκε ότι ενεργούσε βάση οδηγιών άλλου προσώπου και η ΥΚΑΝ καταβάλλει προσπάθειες για να εξασφαλίσει μαρτυρία αναφορικά με τους συνεργάτες του υπόπτου.
 
Τα ναρκωτικά που παραλήφθηκαν εστάλησαν για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις, ενώ εξετάζεται και το κινητό τηλέφωνο του νεαρού σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τυχόν συνεργάτες του.
 
Ο νεαρός συνελήφθη, τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ ημέρες.
 
Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy