ΟΕΛΜΕΚ: Κανείς δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τον Χαμπιαούρη – Αυτά τα «μασκαραλίκκια» να τα αφήσει (ηχητικό)

Καταπέλτης ενάντια στην ΟΕΒ - Οι αετονύχηδες με γαμψά νύχια που κατέστρεψαν την οικονομία δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν

Η διασπορά από το υπουργείο Παιδείας σε όλη την Κύπρο, μέσω μεταθέσεων, των 7 μελών της γραμματείας της ΠΟΕΔ αποτελεί ένα είδος πίεσης προς την οργάνωση των Δασκάλων, δήλωσε στον Άστρα ο γ.γ. της ΠΟΕΔ Χάρης Χαραλάμπους.

Της ίδιας μεταχείρισης, είπε, έτυχαν και οι ηγεσίες της ΟΕΛΜΕΚ και της ΟΛΤΕΚ.
Ο κ. Χαραλάμπους είπε ότι με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση έπληξε τις οργανώσεις αφού κάτω από αυτές τις συνθήκες καμία οργάνωση δεν μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά.

Ηχητικό ρεπορτάζ:

Άστραψε και βρόντηξε ο Παντελής Νικολαϊδης – Κανείς δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τον Χαμπιαούρη

Κανείς δεν μπορεί να συνεννοηθεί πλέον με τον Χαμπιαούρη, είπε σε έντονο ύφος ο Αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Παντελής Νικολαϊδης.

«Αυτά τα μασκαραλλίκια να τα αφήσει στην μπάντα. Υπάρχει και πολιτική απόφαση πίσω από τον Χαμπιαούρη αλλά με τον κ. Χαμπιαούρη πραγματικα δεν μπορείς να συννενοηθείς. Έχει μένος ενάντια στους εκπαιδευτικούς».

Ταυτόχρονα είπε πως αν δεν αποχωρήσει από το Υπουργείο δεν πρόκειται να λυθούν τα προβλήμα. «Το θέμα είναι πολιτικό αλλά και προσωπικό».

Επιβεβαίωσε ότι στις 30 Αυγούστου κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει η η επόμενη κινητοποίηση και ότι η τελική απόφαση θα κλειδώσει τη Δευτέρα.

Όσον αφορά την αντίδραση της ΟΕΒ και το αίτημα της για απαγόρευση των απεργιών στις ουσιώδεις υπηρεσίες, ο κ. Νικολαϊδης είπε ότι αυτοί οι αετονύχηδες που κατέστρεψαν την οικονομία με τα δάνεια τους δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν.

Επέκρινε επίσης τον αρχιεπίσκοπο για τις νέες δηλώσεις του επαναλαμβάνοντας ότι ο Mακαριότατος μιλά χωρίς να λαμβάνει υπόψη του ότι και ο ίδιος φέρει τεράστια ευθύνη για την καταστροφή της οικονομίας της Εκκλησίας.

«Η κατρακύλα του Αρχιεπισκόπου έπιασε πάτο. Αυτά που μιλούν και έχουν σημασία είναι τα έργα του. Έχει φαλιρισει εξανεμίσει την περιουσία της εκκλησίας. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς απο τα έργα του»;

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy