Όλα βαίνουν καλώς στο χάος των νοσοκομείων

251

Παραιτήθηκαν άλλοι δύο γιατροί κρατικών νοσηλευτηρίων με τα νοσοκομεία μας να παρουσιάζουν εικόνα κατάρρευσης και την κυβέρνηση να επιμένει ότι όλα βαίνουν καλώς. Τα έριξαν όλα στην «ιατρική αμέλεια» για το θάνατο του 10χρονου και επαναπαύτηκαν. Σημειωτέον ότι οι δύο γιατροί που παραιτήθηκαν εργάζονταν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Μήπως αυτό λέει κάτι στους κυβερνώντες; Γιατί να θέλει να παραιτηθεί κάποιος δημόσιος υπάλληλος με καλό μισθό; Οι ιατροί εδώ και μερικά χρόνια φωνάζουν για την υποστελέχωση και είχαν προειδοποιήσει ότι πλήττεται η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασθενείς.

Τους άκουσε όμως κανείς; Αντί τούτου ο Υπουργός Υγείας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έσπευσαν να προλάβουν τις επικρίσεις στοχοποιώντας τους ιατρούς. Ασχέτως αν υπήρξε ή όχι ιατρική αμέλεια, το χάος στα νοσοκομεία είναι εκεί και το ζει ο λαός καθημερινά.

ΓεΣΥ

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.