Ολοκλήρωσε με νίκη η ΑΕΛ

Θετικό ήταν και το δεύτερο φιλικό παιχνίδι που έδωσε η ΑΕΛ στη Βουλγαρία. Η ομάδα της Λεμεσού κέρδισε τη Λοκομοτίβ Μπλόβντιβ με 2-0, έχοντας για σκόρερ τους Αρουαμπαρένα και Σάσι.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ παρέταξε την ΑΕΛ στο χθεσινό φιλικό σε σχηματισμό 4-4-2. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, ο προπονητής της ΑΕΛ δοκίμασε διαφορετικό πλάνο, ώστε να δει την ετοιμότητα της ομάδας του. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Βοζίνια, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούσαν οι Μιτρέα και Λαφράνς. Στο δεξί άκρο βρέθηκε ο Αϊρόσα και στο αριστερό ο Αβραάμ, με τον Φιντέλις και τον Σοάρες να αγωνίζονται στον κεντρικό διάδρομο της μεσαίας γραμμής. Στα δύο άκρα βρέθηκαν οι Μέσκα και Σάσι, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησαν οι Μαύρου και Αρουαμπαρένα.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ χρησιμοποίησε επίσης τους Κεραυνό, Ανδρέα Κυριάκου, Χάρη Κυριάκου, Βασιλείου, Νικολάου, Μπενίτεζ, Νεοφύτου, Παντελή και Κωνσταντινίδη.

Η ΑΕΛ προηγήθηκε στο σκορ στο 25ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αρουαμπαρένα. Ο Γιάννης Μαύρου ήταν ο παίκτης που κέρδισε την παράβαση και ο Ισπανός ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα. Η ομάδα της Λεμεσού ήταν καλύτερη στο γήπεδο και έφτιαξε κι άλλες ευκαιρίες.

Τελικά στο 50ό λεπτό ήρθε και το δεύτερο τέρμα. Ο Μπενίτεζ έκανε την μπαλιά στην περιοχή της Λοκομοτίβ και εκεί ήταν ο Σάσι που σημείωσε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με την ΑΕΛ να βρίσκει κι άλλες καλές στιγμές για τρίτο τέρμα.

Η αποστολή των «γαλαζοκιτρίνων» θα επιστρέψει αύριο στην Κύπρο και θα ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για τον αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο τη Σεντ Τζόζεφς από το Γιβραλτάρ.

Ο αγώνας θα γίνει στην Πορτογαλία και η αποστολή της κυπριακής ομάδας θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Λάρνακας την ερχόμενη Τρίτη.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy