Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία για το φονικό του Στροβόλου

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά της 13.00 το μεσημέρι της Δευτέρας η σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία για το φονικό του Στροβόλου.

Σε σύσκεψη για το διπλό φονικό του Στροβόλου παρακάθισαν στις 11.30 της Δευτέρας Νομική Υπηρεσία και ανακριτές της αστυνομίας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν πολυμελές κλιμάκιο της Αστυνομίας περιλαμβανομένων στελεχών του εγκληματολογικού Τμήματος, με στόχο να αξιολογηθεί η ήδη δρομολογηθείσα έρευνα και για να καθοριστούν τα επόμενα βήματα στη διερεύνηση της υπόθεσης που συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση των ανακριτών με το Γενικό Εισαγγελέα κ. Κώστα Κληρίδη.

O Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης δήλωσε πως το έργο των ανακριτών για την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του ζεύγους στο Στρόβολο θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκαν οδηγίες στους ανακριτές όπως λάβουν κάποιες επιπρόσθετες καταθέσεις, ενώ δόθηκαν οδηγίες όπως ολοκληρωθούν κάποιες άλλες έρευνες που βρίσκονται σε εκκρεμότητα προτού καλέσουν για κατάθεση τον 15χρονο γιο.

Στην Αστυνομία εκτιμούν ότι η κατάθεση του 15χρονου γιου του ζεύγους αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα όσα ερευνώνται σε σχέση με την υπόθεση κι ως εκ τούτου οι ανακριτές επενδύουν πολλά σε μια ανάκριση παρουσία ειδικών ψυχολόγων και εμπειρογνωμόνων.

Ο 15χρονος έτυχε χθες ιατροδικαστικής έρευνας από την Ιατροδικαστή Χαρά Σπηλιοπούλλου την οποία η Δημοκρατία μετακάλεσε από την Ελλάδα.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy