Ομόνοια: Προσθέτει πόντους…

Εκανε το καθήκον της σε ακόμα ένα παιγνίδι η Ομόνοια, η οποία με ανατροπή (την πρώτη για τη φετινή χρονιά) πρόσθεσε ακόμη τρεις βαθμούς στη συγκομιδή της. Εκείνο, όμως, που έχει σημασία είναι ότι για ακόμα ένα παιγνίδι οι «πράσινοι» έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ταυτόχρονα συνέχισαν την αήττητη πορεία τους από την 14η αγωνιστική, γεγονός που πρόσθεσε… πόντους στη ψυχολογία τόσο της ομάδας όσο και των ποδοσφαιριστών.

Η Ομόνοια αυτή την περίοδο διανύει την καλύτερή της αγωνιστική φόρμα για φέτος και δεν είναι τυχαία τα συνεχή επιτυχή αποτελέσματα. Οι ποδοσφαιριστές το δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο τόσο με το παιγνίδι τους όσο και με τις αντιδράσεις τους. Χαρακτηριστικό αυτού ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισαν οι ποδοσφαιριστές που ήταν στον πάγκο και όχι μόνο όταν ο Γκαρσία πέτυχε το δεύτερο τέρμα προχθές. Το γεγονός ότι έγιναν όλοι ένα κουβάρι και πανηγύρισαν έξαλλα αποδεικνύει το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στο «Ηλίας Πούλλος».

Η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Καρμιώτισσα για το κύπελλο συνεχίστηκε το πρωί και έγινε σε δύο γκρουπ.
Ο Γεράσιμος Φυλακτού έκανε φυσιοθεραπεία, ενώ ο Μάριος Δημητρίου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Ο Ρόντρι ένιωσε ενοχλήσεις στον προχθεσινό αγώνα και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy