Οργή για τις selfies της κόρης του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν ενώ αυτός μιλούσε για γενοκτονία (Video)

ΠΗΓΗ CNN.GR

Οργή έχουν προκαλέσει τα πλάνα που δείχνουν την Leyla Aliyeva να παίρνει γελοίες πόζες για selfies, την ώρα που ο πατέρας της μιλούσε στο συμβούλιο του ΟΗΕ για το θέμα της Σύγκρουσης του Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Ο 55χρονος Ilham Aliyev, μιλούσε στους παγκόσμιους ηγέτες στη Νέα Υόρκη, για τον αιματηρό πόλεμο του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, του 1992, όταν η 33χρονη κόρη εθεάθη να παίρνει γελοίες πόζες.

Με τη στάση της μέσα στην αίθουσα της τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, έκανε διεθνώς ρεζίλι τον πατέρα της.

Στα πλάνα βλέπουμε αρχικά την 33χρονη να ακούει προσεκτικά την ομιλία του πατέρα της, καθώς κάθεται δίπλα στην 53χρονη μητέρα της Mehriban. Αλλά σε λιγότερο από δύο λεπτά, αφ’ ότου ξεκίνησε η ομιλία, αρχίζει να στρέφει το smartphone στον εαυτό της για να τραβήξει φωτογραφίες.

Η συμπεριφορά της δεν έμεινε απαρατήρητη από τους χρήστες των κοινωνικών μέσων.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Αζερμπαϊτζάν APA, ο Aliyev χρησιμοποίησε την ομιλία για να ζητήσει να επιβληθούν διεθνείς κυρώσεις στην Αρμενία.

Είπε: «Ως αποτέλεσμα της αρμενικής επιθετικότητας, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Αζερμπαϊτζανοί έγιναν πρόσφυγες και εσωτερικά εκτοπισμένοι. Η Αρμενία διέπραξε γενοκτονία εναντίον του Αζερμπαϊτζάν στο Κοτζαγιά».

Πρόσθεσε ότι 613 «ειρηνικοί κάτοικοι» σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένων 106 γυναικών και 63 παιδιών.

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.