«ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ…» με την Βασιλική Χατζηαδάμου

Πρεμιέρα Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 21.15 στον ALPHA Κύπρου

Η σκηνή είναι έτοιμη, τα φώτα ανάβουν, η ορχήστρα αναμένει το κάλεσμά της… H Βασιλική Χατζηαδάμου επιστρέφει στην οθόνη για να μας φτιάξει τα πιο όμορφα και κυρίως ποιοτικά Σαββατόβραδα σε μια εκπομπή όπου η παραδοσιακή μουσική συναντά σύγχρονα ακούσματα, μέσα από την συχνότητα του ALPHA Κύπρου.
Η νέα μουσική εκπομπή «ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ…» κάνει πρεμιέρα στον ALPHA Κύπρου το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 21.15. Πρόκειται για μια νέα και διαφορετική πρόταση με αγαπημένες επιλογές από τραγούδια, που ο καθένας έχει βιώσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Με τη συμβολή πάντοτε Ελλαδιτών και Κύπριων καλλιτεχνών και μουσικών, μέσα από την εκπομπή, θα παρακολουθήσουμε αφιερώματα σε ονόματα που με το έργο και τη ζωή τους καθόρισαν την πορεία του ελληνικού τραγουδιού.
Επιπρόσθετα η εκπομπή θα μας ταξιδέψει ευχάριστα σε περιοχές που έχουν το δικό τους μουσικό χαρακτήρα και παράδοση. Η αγαπημένη Βασιλική Χατζηαδάμου, με επιλεγμένη ορχήστρα υπόσχεται μοναδικές μουσικές βραδιές αλλά και ερμηνείες ψυχής, μέσα από ένα μεγάλο φάσμα μουσικών προτάσεων.
Η εκπομπή «ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ…» θα αγκαλιάσει τραγούδια, μεγάλους ερμηνευτές και μουσικούς και εκλεκτούς καλεσμένους οι οποίοι θα δίνουν ραντεβού κάθε Σάββατο βράδυ στον Alpha Κύπρου. Τραγούδι, συζήτηση, παρακολούθηση βίντεο -αφιερωμάτων με σπάνιο αρχειακό υλικό κ.α.
Θέμα της πρώτης εκπομπής «Κύπρος – Κρήτη».

«ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ…» Πρεμιέρα Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 21.15 στον ALPHA Κύπρου

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy