Όταν ο «τρελός Κύπριος» ευχόταν «ψόφο» στους πρόσφυγες

Πίσω στο 2011, μάλλον ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δεν σκεφτόταν ποτέ οτι θα μπορούσε να γίνει διάσημος, έστω και λόγω της παρουσίας του σε ένα reality show.

Για αυτό και εξέφρασε τόσο ανοιχτά τις ακροδεξιές και απάνθρωπες απόψεις του για τους πρόσφυγες, σε μία εποχή που το θέμα δεν είχε πάρει ακόμα τις διαστάσεις που έχει σήμερα.



Τότε λοιπόν, στις 25 Ιανουαρίου ο Κύπριος, όπως τον φωνάζουν στο Survivor, είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Απεργία πείνας οι Λαθρομετανάστες; Στα @@ μας. Όξω από την μητέρα πατρίδα».

Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό είπε να βάλει και το κερασάκι στην… τούρτα, προσθέτοντας από κάτω στα σχόλια: «Εκεί να ψοφήσουν».

Και δεν είναι αυτό το μοναδικό “πατριωτικό” ποστ του “τρελού εθνικιστή Κύπριου”



Πολιτική ανάλυση από τα Lidl …


Image may contain: text


Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ήταν σεξιστής, όταν αναφερόταν με υποτιμητικά σχόλια για την Λάουρα Νάργιες, αλλά μέσα από το status του στο facebook, είδαμε και τις μισανθρωπικές, ρατσιστικές απόψεις που όπως φαίνεται πάνε πάντα χεράκι χεράκι με τον σεξισμό.


Σε μια πιο πρόσφατη ανάρτηση…

Priamos


Ο “τρελός Κύπριος” θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε τρελός Κύπριος (ή λ.χ. Ελληνας).

Το ζήτημα είναι τι πρότυπα δημιουργούνται μέσα από ένα τηλεπαιχνίδι, σε μια κοινωνία που απολιτικοποιεί τα πάντα και οι νέοι ταυτίζονται με ένα «τηλεστάρ».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy