Πάφος: Υπό κράτηση 29χρονος για διάρρηξη κατοικίας και αντίσταση κατά τη σύλληψη

Διάταγμα κράτησης τριών ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 29χρονου για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, αντίστασης κατά τη σύλληψη και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα σήμερα, λήφθηκε πληροφορία για ύποπτα πρόσωπα σε συγκεκριμένη οδό στην Κάτω Πάφο. 

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο, όπου εντός υπό ανακαίνιση οικίας, εντοπίστηκε ένα πρόσωπο. Η μπαλκονόπορτα της εν λόγω οικίας φάνηκε ότι ήταν παραβιασμένη και το συγκεκριμένο πρόσωπο βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο. Στη θέα των αστυνομικών, τους επιτέθηκε και προκάλεσε πραγματική σωματική βλάβη σε ένα αστυνομικό, ενώ αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη. 

Αφού έγινε κατορθωτή η σύλληψή του, διενεργήθηκε σωματικός έλεγχος και στην κατοχή του εντοπίστηκε φανάρι και γάντια. Επίσης, στο κρεββάτι του κυρίως υπνοδωματίου, εντοπίστηκαν γυναικείες τσάντες, κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα. 

Ο αστυνομικός που κτυπήθηκε, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τέθηκε υπό κράτηση. 

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy