Πάφος: Σύλληψη 22χρονου για υπόθεση κλοπής από κατοικία

Εναν 22χρονο συνέλαβε η Αστυνομία Πάφου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής από κατοικία, μετά από μαρτυρία που κατείχε.                                                                    

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοικία του 22χρονου εντοπίστηκε κλοπιμαία περιουσία που είχε κλαπεί όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις από γειτονική κατοικία ιδιοκτησίας γυναίκας από τη Ρωσία, ηλικίας 46 ετών, που εργάζεται στην Πάφο.

Η γυναίκα είχε καταγγείλει στην Αστυνομία ότι άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία της και απέσπασαν απ’ αυτή, ενώ η ίδια απουσίαζε, ποτά και ηλεκτρονικό εξοπλισμό αξίας 418 περίπου ευρώ. 

Συγκεκριμένα, από την οικία της 46χρονης κλάπηκαν μια φωτογραφική μηχανή, ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι, ένας κουμπαράς με κέρματα σε ευρώ, δύο μπουκάλια κρασί και μια μπουκάλα ουίσκι. 

Η Αστυνομία με δικαστικό ένταλμα ερεύνησε την κατοικία του 22χρονου, όπου εντόπισε την κλαπείσα περιουσία.

Ανακρινόμενος ο 22χρονος δεν έδωσε – σύμφωνα με την Αστυνομία- αρχικά ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κλαπείσα περιουσία ωστόσο στη συνέχεια παραδέχτηκε την διάπραξη της διάρρηξης και  κλοπής της κατοικίας .

Ακολούθως κλήθηκε η 46χρονη στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου και αναγνώρισε τα κλαπέντα ως την περιουσία της που κλάπηκε από την κατοικία της.

Στις 23:55 το βράδυ χθες ο 22χρονος αφέθηκε ελεύθερος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.  

Το ΤΑΕ Πάφου εξετάζει την υπόθεση.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy