Παγκύπριες Εξετάσεις: Πρεμιέρα με Νέα Ελληνικά

4257

Αρχίζουν αύριο οι Παγκύπριες Εξετάσεις, με πρώτο μάθημα τα Νέα Ελληνικά στο οποίο θα παρακαθίσουν 8.137 υποψήφιοι. Η εξέταση θα αρχίσει στις 08:00.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Ανώτερος Λειτουργός Εκπαίδευσης στην Διεύθυνση Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης, ο οποίος αναπληροί την Προϊστάμενη της Υπηρεσίας Εξετάσεων, Στέλιος Χριστοφίδης είπε ότι το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και η Υπηρεσία Εξετάσεων σε συνεργασία με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Υπουργείου είναι πλήρως έτοιμες για την έναρξη των παγκύπριων εξετάσεων. (Δείτε εδώ ολόκληρο το πρόγραμμα)

«Οι Παγκύπριες Εξετάσεις ξεκινούν αύριο, Τρίτη 16 Μαΐου 2017, και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017. Αύριο έχουμε το πρώτο μάθημα που είναι τα Νέα Ελληνικά και αναμένεται να παρακαθίσουν 8.137 υποψήφιοι. Ο αριθμός αυτός είναι περίπου ο ίδιος όπως και πέρσι. Πέρσι ήταν 8.198», πρόσθεσε.

Ο κ. Χριστοφίδης είπε ότι έχει γίνει από πλευράς Υπουργείου Παιδείας όλη η απαραίτητη προετοιμασία, με όλους τους εμπλεκόμενους, δηλαδή εκπαιδευτικούς, θεματοθέτες, διορθωτές, επιτροπές που υπάρχουν στο Υπουργείο, σχολικές μονάδες και άλλες υπηρεσίες που προσφέρουν βοήθεια για τη διεξαγωγή των εξετάσεων.«Μπορώ να δηλώσω ότι είμαστε πλήρως έτοιμοι και αύριο το πρωί θα μπορούν να ξεκινήσουν κανονικά οι εξετάσεις, ελπίζοντας να μην έχουμε οποιονδήποτε πρόβλημα», συμπλήρωσε.

 

 

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.