Παγκόσμιος πρωταθλητής wingsuit ο Κύπριος Τάσος Πολυκάρπου

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ο Κύπριος skydiver Τάσος Πολυκάρπου εξασφάλισε την 1η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μετά το εντυπωσιακό του πέρασμα από το Διεθνές Πρωτάθλημα Αγγλίας και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα PPC Wingsuit Performance.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με την DHL Express Κύπρου στο πλευρό του, κατάφερε να συμμετάσχει στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Netheravon, υπό την αιγίδα του διεθνής Οργανισμού FAI, κατακτώντας την κορυφή της βαθμολογίας αλλά και σημειώνοντας παγκόσμιο ρεκόρ απόστασης.

Στον αγώνα, ο οποίος είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς και δύσκολους στην Ευρώπη, έλαβαν μέρος 45 πρωταθλητές του αθλήματος, από όλο τον κόσμο, οι οποίοι πραγματοποίησαν συνολικά 6 άλματα. Κάθε ένα από τα άλματα αυτά, περιλάμβανε αγώνα χρόνου, ταχύτητας και αποστάσεων και πραγματοποιήθηκαν από ύψος 2000-3000 μέτρων.

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας με πολλές απαιτήσεις αλλά όλα είναι εφικτά αν είσαι προσηλωμένος στο στόχο σου και δουλεύεις σκληρά για να τον κατακτήσεις. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αφού η κατάκτηση της πρώτης θέσης βάζει την Κύπρο μας στον παγκόσμιο χάρτη του wingsuit και πλέον όλοι οι συναθλητές μου ξέρουν που βρίσκεται», είπε.«Ο Τάσος δουλεύει πραγματικά πολύ σκληρά και έχει επιτύχει πολλά στο άθλημά του μέσα από μια σταθερά ανοδική πορεία», δήλωσε ο Διευθυντής της DHL Express Κύπρου Βαλεντίνος Πιριπίτσης.

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.