Παραλίγο και δεύτερη τραγωδία με σφαίρα που πέρασε ξυστά από γυναίκα την ώρα που σκοτώθηκε ο 11χρονος

Ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη την ώρα που έπεφτε νεκρός ο 11χρονος από αδέσποτη σφαίρα και που παραλίγο να κατέληγε σε άλλη μια τραγωδία αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί.

Όπως μετέδωσε ο ΑNT1, τη χρονική στιγμή που έχανε τη ζωή του ο άτυχος μαθητής, λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά, μια γυναίκα που βρισκόταν στο μπαλκόνι της είδε μια βολίδα να καρφώνεται δίπλα της.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο που έκανε την αποκάλυψη, η σφαίρα χτύπησε πρώτα στην τέντα του σπιτιού και πιθανώς σε κάποιο μεταλλικό μέρος και εξοστρακίστηκε  περνώντας ξυστά από τη γυναίκα.

Η κατάσταση στο Μενίδι είναι πολύ φορτισμένη μετά το θάνατο του 11χρονου Μάριου την ώρα που βρισκόταν σε σχολική γιορτή στο προαύλιο του σχολείου του. Χθες έγινε πορεία διαμαρτυρίας των κατοίκων ενώ μολότοφ ρίχτηκαν σε ένα σπίτι όπου διαμένουν ρομά και σε μια αποθήκη.  Ανάλογη επίθεση έγινε και το βράδυ.

Οι κάτοικοι βρίσκονται στα όρια τους, ενώ σήμερα αναμένεται νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 18:00 στην πλατεία Καράβου στις Αχαρνές. Την ίδια ώρα φορείς καλούν σε συγκέντρωση στα Άνω Λιόσια μπροστά από το δημαρχείο.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy