Παράνομη επέμβαση και σε παραλία της Λάρνακας (Pic)

Καταγγελίες στον έπαρχο για τη λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου

Μετά την περιοχή Πρωταρά, καταγγελίες για σοβαρές επεμβάσεις σε παραλία έγιναν και για τη Λάρνακα. Οι καταγγελίες έγιναν μάλιστα για μια από τις πιο γνωστές παραλίες, κατά μήκος της λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου (πρώην Πιαλέ Πασά).

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους, ο δήμαρχος Ανδρέας Βύρας ανέφερε ότι το δημαρχείο προέβη σε καταγγελία στον έπαρχο Λάρνακας για παράνομες επεμβάσεις στη συγκεκριμένη παραλία στο σημείο όπου ανεγείρεται τριώροφο εστιατόριο.

Παρόμοια καταγγελία έκανε στον έπαρχο Λάρνακας και η δημοτική ομάδα του ΑΚΕΛ στον Δήμο Λάρνακας.

Σύμφωνα με τη δημοτική ομάδα, στις 28 Μαρτίου καταγγέλθηκε στον έπαρχο παράνομη επέμβαση στην παραλία επί της λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου αφού ο χώρος εμπίπτει στην περιοχή προστασίας της παραλίας.

Σύμφωνα με τη σχετική επιστολή που διαβιβάστηκε στον έπαρχο, στο χώρο βρίσκονται εκσκαφείς και μεταφέρουν μπάζα εντός της παραλίας.

Η Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας καλείται ως αρμόδια Αρχή να διερευνήσει το θέμα και να παρέμβει όπου είναι απαραίτητο.

Τις ίδιες καταγγελίες έκαναν στην εφημερίδα μας και δημότες οι οποίοι συχνάζουν στη συγκεκριμένη ακτή για τα μπάνια τους. Όπως ανέφεραν, οι υπεύθυνοι του εργοταξίου τοποθετούν βράχους στην παραλία και μπαζώνουν με χώμα ώστε να δημιουργήσουν μεγάλη βεράντα στην οποία προγραμματίζεται να λειτουργήσει μέρος του εστιατορίου.

larnaka

 

 

 

 

 

 

 

Τάσος Περδίος

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy