Παρέμβαση με μπουλτόζες στην παραλία για ένα… γάμο

Τουλάχιστον αίσθηση, αν όχι οργή προκαλούν εικόνες από την παραλία μπροστά από υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην παραλία του Ακάμα, όπου ακόμα και μπουλντόζες χρησιμοποιούνται για να αλλάξουν την παραλία, εν όψει πλούσιο… γάμου.

Υπενθυμίζεται ότι το ξενοδοχείο βρίσκεται σε περιοχή προστατευόμενη από τη συμφωνία Νατούρα, ωστόσο αυτό φαίνεται ότι είναι ψιλά γράμματα, τόσο για τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, όσο και για τις τοπικές ή άλλες αρχές. 

 

Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Γεωργίας Νίκος Κουγιάλης στον Αλφα  είπε πως “Δεν είχε είχε ενημερωθεί ούτε το Τμήμα Αλιείας, ούτε το Τμήμα Περιβάλλοντος. Στείλαμε επιστολές για να ενημερωθούν. Έχει δοθεί από την έπαρχο Πάφου αλλά θεωρώ ότι έπρεπε να ενημερωθεί πρώτα το Τμήμα Αλιείας και το Τμήμα Περιβάλλοντος”. Αναφορικά αν έχουν σταματήσει οι εργασίες για τη δεξίωση ο κ. Κουγιάλης είπε πως στάλθηκαν επιθεωρητές στο σημείο για να ερευνήσουν το περιστατικό.

21317627_1548850471801957_2844877572530621708_n

 

 

 

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.