Παρουσίαση καινοτόμων τεχνολογιών σε θέματα νερού από το Ισραήλ

Διάλεξη για τις καινοτόμες τεχνολογίες σε θέματα νερού που χρησιμοποιούνται στο Ισραήλ με θέμα “Israel`s Water Industry – A Miracle in the Desert” πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Γραφεία του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, την εκδήλωση χαιρέτισαν η Πρέσβης του Ισραήλ στην Κύπρο Yael Ravia Zadok, καθώς και η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Ολυμπία Στυλιανού. Παρευρέθηκαν επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, οι οποίοι ασχολούνται με μελέτες, κατασκευές, λειτουργία και συντήρηση υδατικών έργων.

Ομιλητής ήταν ο Gilad Peled, Διευθυντής του Τμήματος Υδάτων, Περιβάλλοντος και Τεχνολογίας στο Ισραήλ, καθώς επίσης και θεμελιωτής και διευθύνων σύμβουλος της νέας τεχνολογίας των προγραμμάτων νερού και ενέργειας στο Ισραήλ.

Στη διάλεξη παρουσιάστηκαν νέα επιτεύγματα και τεχνολογίες από εταιρείες του Ισραήλ στον τομέα διαχείρισης υδάτων. Επίσης, έγινε αναφορά στην Έκθεση Watec Exhibition & Conference, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ στις 13-15 Οκτωβρίου 2015.

ΚΥΠΕ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy