Partners/Y&R. Τι σημαίνει να γιορτάζεις τα 22α γενέθλια σου!

Λένε ότι όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, δεν χρειάζεται να δουλέψεις ούτε μια μέρα! Και τότε συνειδητοποιείς ότι έχουν περάσει 22 χρόνια από τότε που αποφάσισες να αλλάξεις το παιχνίδι, να αντισταθείς στα συνηθισμένα, να κάνεις όλο τον κόσμο να αναγνωρίζει το ταλέντο σου, το πάθος σου, τη δημιουργικότητα σου, την αυθεντικότητα σου.

Κι όμως στην ηλικία των 22 είσαι ακόμα πολύ νέος, σχεδόν έφηβος, και παρόλο που έχεις καταφέρει να αφήσεις ανεξίτηλο το σημάδι σου στον χώρο της Κυπριακής διαφήμισης, συνεχίζεις με τον ίδιο ενθουσιασμό, να δημιουργείς νέα δεδομένα, να ξανα- ανακαλύπτεις τον εαυτό σου, να ανανεώνεσαι συνεχώς για να μπορείς να προβλέπεις πρώτος τις ανάγκες της αγοράς και των πελατών σου, και να καταρρίπτεις ό,τι σε περιορίζει για να πας μπροστά. Έπειτα, παλιό και καλό είναι μόνο το κρασί, και στην Partners/Y&R ισχύει το μότο ότι «ό,τι δουλειά έκανες σήμερα, είναι το χθες του αύριο».

Με άλλα λόγια, αυτά τα 22 χρόνια της δημιουργικής πορείας της Partners/Υ&R είναι μόνο η αρχή για όλα τα επόμενα που θα έρθουν, πάντα με τις ίδιες αξίες και την ίδια φιλοσοφία που διέπει την εταιρεία από την αρχή της ύπαρξης της: ότι η λέξη ‘partners’ είναι τρόπος ζωής, επικοινωνίας, συνεργασίας, είναι η πυξίδα που την καθοδηγεί στο αύριο με περισσότερο πάθος, με περισσότερη ουσία.

Άλλωστε, «Life is a partnership, choose the right one».

Χρόνια Πολλά Partners!

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy