Πέντε ελαφρά τραυματίες από πετροβολισμό οπαδών της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ στη Λάρνακα

268
ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

ΚΥΠΕ – Φανίτσα Ζαννέττου – Κύπρος/ΛΑΡΝΑΚΑ 24/08/2017 06:39
Πέντε άτομα, δύο πολίτες και τρεις αστυνομικοί, τραυματίστηκαν ελαφρά κατά τη διάρκεια πετροβολισμού μεταξύ οπαδών της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες αργά το απόγευμα η Ανόρθωση πραγματοποιούσε αγώνα futsal με ομάδα από την Ουαλία στο κλειστό γήπεδο «Κίτιον» ενώ στο βοηθητικό γήπεδο του ΓΣΖ έκανε προπόνηση η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ, παρουσία οπαδών της, ενόψει των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων.

Λίγο μετά τις 19.30 το απόγευμα, περίπου πενήντα φίλαθλοι της Ανόρθωσης κινήθηκαν από το κλειστό γήπεδο «Κίτιον» προς το βοηθητικό γήπεδο του ΓΣΖ και πετροβόλησαν οπαδούς της ΑΕΚ, ενώ οι τελευταίοι ανταπέδωσαν τον πετροβολισμό.

Έξι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο γήπεδο για περιπολιακή κάλυψη επενέβησαν και με τη συνδρομή ενισχύσεων που εστάλησαν στην περιοχή, κατάφεραν να επιβάλουν την τάξη.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν συνολικά 5 άτομα, δύο πολίτες και τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας απολύθηκαν.

Ο ένας πολίτης ηλικίας 43 ετών έφερε θλαστικό τραύμα στο μέτωπο, ενώ ο δεύτερος πολίτης ηλικίας 22 ετών έφερε θλαστικό τραύμα κεφαλής και κακώσεις στο χέρι και στο αριστερό πλευρό.

Ο ένας από τους αστυνομικούς που τραυματίστηκαν έφερε κάκωση αριστερής κλείδας και εκδορές στη δεξιά κνήμη και τον αριστερό ώμο, ο δεύτερος έφερε εκδορά μικρού αριστερού δακτύλου, εκδορά και μώλωπα αριστερού βραχίονα και ο τρίτος έφερε οίδημα και ερεθισμό δέρματος κάτω από την αριστερή επιγονατίδα.

Μέχρι στιγμής η Αστυνομία δεν έλαβε οποιαδήποτε καταγγελία για ζημιές σε δημόσια ή ιδιωτική περιουσία.Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.