Περδίκης: Εξ αιτίας του ΔΗΚΟ δεν πέρασε ο Νικόλας και οχι στην συσπείρωση των οικολογών

Αν ήταν έκπληξη για το Νικόλα Παπαδόπουλο η συσπείρωση των Οικολόγων και της Αλληλεγγύης, τότε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ δεν έχει σωστή αντίληψη των πολιτικών δεδομένων στην Κύπρο, δήλωσε στον Άστρα ο πρόεδρος των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης.

Απαντούσε στην πρόσφατη δήλωση Παπαδόπουλο ότι αυτός ήταν ο κύριος λόγος που ο ίδιος δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Ο κ. Περδίκης είπε ότι η συσπείρωση των οικολόγων ήταν η ψηλότερη που είχαν ποτέ οι Οικολόγοι, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι οι Οικολόγοι πάντοτε παρουσίαζαν πρόβλημα «συσπείρωσης».
Ο κύριος λόγος της μη εκλογής Παπαδόπουλου ήταν το θανάσιμο πρόβλημα – όπως το χαρακτήρισε – της ενότητας του ΔΗΚΟ.

Οι Οικολόγοι, είπε, δεν είχαν στελέχη και μέλη τους να παρευρίσκονται σε συγκεντρώσεις άλλων υποψηφίων, ούτε απέβαλαν για το λόγο αυτό στελέχη τους.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος απέφυγε να απαντήσει στον Γιώργο Περδίκη και περιορίστηκε να πει ότι το ΔΗΚΟ κοιτάζει το δικό του σπίτι και προχωρεί με τις διαγραφές όσων δεν στήριξαν τη δική του υποψηφιότητα. Ερωτηθείς αν φοβάται ότι οι διαγραφέντες θα προχωρήσουν στην ίδρυση νέου κόμματος, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι το ΔΗΚΟ δεν φοβάται τίποτε.
Ανέφερε ότι η συνεργασία των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου πρέπει να συνεχιστεί.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy