“Περιμένουμε συλλήψεις, αυτές είναι άθλιες συμπεριφορές…”

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Δρ. Κυριακός Γιάγκου μίλησε το μεσημέρι στον ΑΣΤΡΑ 92.8 και μεταξύ άλλων αναφέρε ότι θα προχωρήσουν σε καταγγελία και θ’ απαγορεύσουν σε αυτόν  που έριξε αντικείμενο και τραυμάτισε τον ιατρό του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά: “Δυστυχώς κάποιοι ανεγκέφαλοι βρίσκουν πάντα τρόπο να επισκιάζουν την παρουσία των ομάδων και άνθρωποι να τραυματίζονται και να κινδυνεύουν. Είναι αδιανόητο και εξοργιστικό”

Αν έχουν εντοπιστεί οι δράστες: “Η Αστυνομία έχει λάβει τις εικόνες από το κλειστό κύκλωμα. Παρόλο που δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, φαίνεται πως ο συνάδελφος δεν τραυματίζεται από το αντικείμενο αλλά από σπρώξιμο από κάποιο που ήταν εκεί και ήθελε να προστατευτεί. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία για το γεγονός της ρίψης των αντικειμένων. Εμάς μας ενοχλεί η συμπεριφορά μερίδας πολύ κακών οπαδών μας. Αυτές είναι άθλιες συμπεριφορές. Αυτός που το έκανε σίγουρα δεν έχει θέση στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” και αν εντοπιστεί θα του απαγορευτεί η είσοδος.

Υπάρχει κράτος, υπάρχουν νόμοι και αρμόδιοι φορείς να τους εφαρμόσουν. Η διοίκηση κάνει ότι περνά από το χέρι της. Παραδώσαμε το βίντεο στην αστυνομία και δεν αποκλείεται να γίνουν και συλλήψεις. H Ανόρθωση έχει πληρώσει πολλές φορές κακές συμπεριφορές. Δεν μπορεί να προσπαθούμε να φέρουμε τον κόσμο πίσω στα γήπεδα και από την άλλη κάποιοι Ανορθωσιάτες να χαλούν αυτή την προσπάθεια”.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy