“Περισσεύματα ανθρωπιάς ο λαός, ελλείμματα ευαισθησίας το κράτος”

Ενώ μπορούμε να μιλούμε για περισσεύματα ανθρωπιάς του λαού, δεν μπορούμε να πράξουμε το ίδιο για το κράτος μας, το οποίο παρουσιάζεται με ελλείμματα ευαισθησίας, δήλωσε σήμερα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης.
 
Ο κ. Λουκαΐδης προσήλθε σήμερα εκ μέρους του ΑΚΕΛ στο κεντρικό περίπτερο του Ραδιομαραθωνίου στη Λευκωσία όπου και κατέθεσε τη συμβολική εισφορά του κόμματος στον έρανο.
 
Σε δηλώσεις του ανέφερε ότι το ΑΚΕΛ καταθέτει και φέτος τη δική του συμβολική συμβολή στον Ραδιομαραθώνιο, σε αυτή την όμορφη γιορτή προσφοράς και ευαισθητοποίησης.
 
Ο κ. Λουκαΐδης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι και φέτος ο κυπριακός λαός θα αγκαλιάσει τον Ραδιομαραθώνιο και θα συνεισφέρει όπως πράττει και κάθε χρόνο με τα περισσεύματα ανθρωπιάς που τον διακρίνουν.
 
Πρόσθεσε ωστόσο πως ενώ μπορούμε να μιλούμε για περισσεύματα ανθρωπιάς του λαού, δεν μπορούμε να πράξουμε το ίδιο για το κράτος μας, το οποίο παρουσιάζεται με ελλείμματα ευαισθησίας. «Χρειάζεται το κράτος μας να πάψει να είναι ουραγός στις δαπάνες για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, για τις κοινωνικές δαπάνες και όλοι μαζί έχουμε υποχρέωση να αλλάξουμε τα πράγματα ώστε να προσφέρουμε αυτό που πρέπει προς τους συνανθρώπους μας που έχουν περισσότερη ανάγκη», τόνισε.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy