Πεζοδρομοποιείται για τις γιορτές το εμπορικό κέντρο Λάρνακας

Πεζοδρομοποιείται κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το εμπορικό κέντρο της Λάρνακας.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «οι οδοί Ερμού, τμήμα της Ζήνωνος Κιτιέως, Ζήνωνος Δ. Πιερίδη και τμήμα της Λόρδου Βύρωνος  θα γίνουν πεζόδρομοι ούτως ώστε να γίνει μια ενιαία αγορά και η διέλευση των πεζών να γίνεται πιο ομαλά. Η πεζοδρομοποίηση αρχίζει σήμερα Σάββατο 16 Δεκεμβρίου από τις 2.00 το μεσημέρι μέχρι τις 20.00 το βράδυ, την Κυριακή 24/12/2017 και το Σάββατο 30/12/2017 από τις 7.00 το πρωϊ μέχρι τις 21.00 το βράδυ».
 
Για το λόγο αυτό «πέραν των δημοτικών χώρων στάθμευσης, θα προσφέρονται ως χώροι στάθμευσης οχημάτων, το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Λαζάρου Κ.Α., το Κοινοτικό Κέντρο, όπως επίσης και το Ευρυβιάδειο Γυμνάσιο. Η πρόσβαση προς το χώρο στάθμευσης Οικονομίδη στην οδό Λόρδου Βύρωνος θα επιτρέπεται». 

Σημειώνεται ότι «κατά την περίοδο των ρυθμίσεων αυτών θα τοποθετηθούν τα κατάλληλα σήματα τροχαίας , απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης, καθ’ όλη τη διάρκεια των προσωρινών κυκλοφοριακών διευθετήσεων, ενώ η στάθμευση επί των συγκεκριμένων οδών, απαγορεύεται καθόλη τη διάρκεια της πεζοδρόμησης».

Αναφέρεται ακόμα ότι «η παράνομη στάθμευση θα καταγγέλλεται και το κοινό καλείται όπως συνεργάζεται με τις υποδείξεις της Αστυνομίας και των Λειτουργών της Τροχονομικής Υπηρεσίας». 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy