Πήγαν να πουλήσουν κλεμμένη μοτοσυκλέτα στον ιδιοκτήτη της

Πενθήμερο διάταγμα κράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 16χρονου Ε/κ, 19χρονου Κούρδου και 19χρονου Ρουμάνου, που είχαν κλέψει στις 5 Ιανουαρίου μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και οι οποίοι επιχείρησαν να την πωλήσουν στο ιδιοκτήτης της. Για την υπόθεση καταζητείται και 18χρονος Ρώσος.
 
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, ο ιδιοκτήτης της μοτοσικλέτας ενημερώθηκε πως κάποιοι προσπαθούσαν να πωλήσουν την μοτοσικλέτα του και ήρθε σε επαφή μαζί τους, προσποιούμενος τον ενδιαφερόμενο αγοραστή.
 
Μετά από συνεννόηση με την Αστυνομία, ο παραπονούμενος μετέβη χθες βράδυ στο σημείο συνάντησης που συμφωνήθηκε με τους νεαρούς, οι οποίοι έφτασαν με δυο μοτοσικλέτες, μια εκ των οποίων ήταν η κλεμμένη μοτοσικλέτα του.
 
Τότε επενέβηκαν τα μέλη της Αστυνομίας, που έθεσαν την περιοχή υπό παρακολούθηση, ενώ χρειάστηκε να ρίξουν προειδοποιητικούς πυροβολισμούς στον αέρα όταν οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή.
 
Τα μέλη του ΤΑΕ συνέλαβαν τρεις νεαρούς, ενώ ο τέταρτος κατάφερε να διαφύγει. Πρόκειται για 18χρονο Ρώσο, που έχει απασχολήσει ξανά την Αστυνομία για διάφορες υποθέσεις. Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.
 
Διαπιστώθηκε επίσης ότι και δεύτερη μοτοσικλέτα ήταν κλοπιμαία και εκτιμάται, σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη, πως πρόκειται για σπείρα που έκλεβε μοτοσικλέτες με σκοπό την πώληση τους.
 
ΚΥΠΕ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy