Πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα στο ΔΗΚΟ ενόψει εκλογών

Η επαρχιακή του κόμματος  στη Λεμεσό πήρε θέση υπέρ  συγκεκριμένου υποψηφίου…

 

Μπορεί το διάστημα μέχρι τις 10 Ιουνίου, ημέρα διεξαγωγής των εκλογών στο ΔΗΚΟ, να μην απέχει πολύ ημερολογιακά, τα κτυπήματα κάτω από τη μέση, όμως, και οι εκδηλώσεις προτίμησης προς τον ένα ή τον άλλο υποψήφιο για την ανώτατη ηγεσία, δίνουν και παίρνουν. Επίσης, διαγραφέντα στελέχη συνεχίζουν να παίρνουν μηνύματα από υποψηφίους, δύο και βάλε μήνες από την αποπομπή τους.

Συγκεκριμένα, στη Λεμεσό, όπως έγκυρα πληροφορείται η «Χ», η επαρχιακή του κόμματος «απροκάλυπτα» πήρε μέρος στη διοργάνωση συγκέντρωσης της Χριστιάνας Ερωτοκρίτου (Πέμπτη βράδυ), η οποία ως γνωστόν διεκδικεί τη θέση του αναπληρωτή προέδρου, την οποία διεκδικεί και ο Μαρίνος Μουσιούττας. Από την επαρχιακή επιτροπή γίνονταν τηλεφωνικές προσκλήσεις για παρουσία στη συγκέντρωση της κ. Ερωτοκρίτου και σε αντίδραση προσκληθέντος ότι αυτό συνιστά άμεση στήριξη συγκεκριμένου υποψηφίου, η απάντηση ήταν «αν θέλει και ο κ. Μουσιούττας, να κοπιάσει».

 

Επισήμως, το ΔΗΚΟ, πάντως, θέλει να κρατήσει αποστάσεις από το συγκεκριμένο επεισόδιο και διαβεβαιώνει άπαντες πως δεν θα επαναληφθεί ανάλογο περιστατικό. Εξάλλου, δύο και βάλε μήνες μετά τη διαγραφή τους, αποπεμφθέντα στελέχη του ΔΗΚΟ λαμβάνουν μηνύματα (sms), όπως «στηρίζουμε το ΔΗΚΟ, ενωμένο, δυνατό. Επιλέγουμε με την καρδιά μας…» κλπ. Θέσαμε ενώπιον υποψηφίου για μία από τις ανώτατες θέσεις στο ΔΗΚΟ την πληροφορία αυτή και μας λέχθηκε πως πιθανόν κάποιοι να έχουν τα μητρώα του κόμματος πριν ακόμα αυτά ξεκαθαρίσουν και στους αποδέκτες των μηνυμάτων να βρίσκονται και άτομα που έχουν διαγραφεί.

 

Μαρία Φράγκου

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy