Πυρκαγιά σε μπυραρία στο Στρόβολο

243
ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες σήμερα σε μπυραρία στην Λεωφόρο Αθηνών στο Στρόβολο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 03.28 η Υπηρεσία έλαβε κλήση για την πυρκαγιά στην μπυραρία και για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως με δύο πυροσβεστικά οχήματα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αυλών τυλιχτήρα και τεσσάρων αναπνευστικών συσκευών.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04.06.

Η πυρκαγιά ήταν στον εξωτερικό στεγασμένο χώρο της μπυραρίας. Από την πυρκαγιά επηρεάστηκε ο εξωτερικός στεγασμένος χώρος και ο εξοπλισμός του. Από τον καπνό και τα θερμά αέρια επηρεάστηκε και το εσωτερικό της μπυραρίας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Εξάλλου, η ώρα 22.19 χθες η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον 2ο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας στην Λεωφόρο Αθηνών στην Πάφο.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με δύο πυροσβεστικά οχήματα, ενώ έγινε χρήση αυλών τυλιχτήρα, δύο αναπνευστικών συσκευών και εξαερισμός του διαμερίσματος.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22.55 και εκδηλώθηκε σε ξύλινο καναπέ στο καθιστικό του διαμερίσματος. Την στιγμή εκδήλωσης της πυρκαγιάς στο διαμέρισμα βρίσκονταν 4 ανήλικα παιδιά που απομακρύνθηκαν έγκαιρα από το μεγαλύτερο σε ηλικία 14 ετών . Δεν κινδύνεψε κανένας.

Η πυρκαγιά περιορίστηκε στον χώρο του καθιστικού, στον καναπέ και μέρους της ηλεκτρικής εγκατάστασης με τον καπνό και τα θερμά αέρια να προκαλούν ζημιές στην βαφή του διαμερίσματος.

Η πυρκαγιά φαίνεται εκ πρώτης όψεως να προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος σε ηλεκτρική συσκευή.

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σε συνεργασία με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και την Αστυνομία.Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 12ης Ιουνίου 2018 μέχρι και τις 06.00 σήμερα ανταποκρίθηκε σε 42 κλήσεις για βοήθεια , εκ των οποίων 21 αφορούσαν πυρκαγιές, 17 ειδικές εξυπηρετήσεις και 4 ψευδείς κλήσεις.

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.