Πυρκαγιά σε οικία στην Λάρνακα από επαφή αναμμένης θερμάστρας πετρελαίου

Πυρκαγιά σε οικία στην Λάρνακα εκδηλώθηκε χθες βράδυ από επαφή αναμμένης θερμάστρας πετρελαίου με εύφλεκτα υλικά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, χθες η ώρα 19.18 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε οικία, στη Λάρνακα. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 19.28. Η πυρκαγιά ήταν στο σαλόνι σε θερμάστρα πετρελαίου.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αναπνευστικών συσκευών τυλιχτήρα από το νερό του οχήματος. Επίσης για εξαερισμό του χώρου λόγω των καπνών έγινε χρήση συσκευής εξαερισμού θετικής πίεσης.

Από την πυρκαγιά και την θερμότητα εκτεταμένη ζημιά έπαθε εξοπλισμός της κατοικίας, ενώ από τον καπνό και τα θερμά αέρια επηρεάστηκε και η βαφή του σαλονιού και της κουζίνας της οικίας.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και πιθανότατα η πυρκαγιά να προκλήθηκε λόγω επαφής της αναμμένης θερμάστρας πετρελαίου με εύφλεκτα υλικά.

Εξάλλου, σε 31 κλήσεις για βοήθεια, 22 πυρκαγιές και 9 ειδικές εξυπηρετήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 23ης Δεκεμβρίου 2017 μέχρι και τις 06.00 της 24ης Δεκεμβρίου 2017.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy