Πυρκαγιά ξέσπασε σε εξοχική κατοικία

Πυρκαγιά που εκ πρώτης όψεως φαίνεται να ξεκίνησε από σύστημα λειτουργίας ψυγείου ξέσπασε σε μικρή εξοχική κατοικία στο δρόμο Σκαρίνου-Λευκάρων. Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αύριο σε συνεργασία με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αναφέρεται ότι η ώρα 14.34 λήφθηκε η κλήση για την πυρκαγιά. Ανταποκρίθηκε η ΕΜΑΚ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15.15. Η κατοικία και ο εξοπλισμός της υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Δεν υπήρχε κανείς στην κατοικία την ώρα έναρξης της πυρκαγιάς.

Εξάλλου στις 02.58 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δυο οχήματα ενοικιάσεως στην Λεωφ. Στροβόλου . Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο ώρα 03.14.
Τα οχήματα βρίσκονταν σταθμευμένα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης. Από την πυρκαγιά  υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό.

Συνολικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία  από τις 06.00 το πρωί της 17ης Φεβρουαρίου έως και τις 06.00 χθες ανταποκρίθηκε  σε 29 κλήσεις για βοήθεια, 17 πυρκαγιές 12 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy