Πίτι show…

Με τον Πίτι να δίνει λαμπρή παράσταση στο «Αμμόχωστος» η ΑΕΛ επικράτησε με 3-1 της Νέας Σαλαμίνας και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα. Ο Πίτι σημείωσε δύο γκολ, τα πρώτα του με τη φανέλα της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα, ενώ σκόραρε και ο Μέσκα. Για τη Νέα Σαλαμίνα σκόραρε ο Κολοκούδιας, που είχε ανοίξει το σκορ με ωραίο γκολ.

Ο Λαφράνς να σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με σέντρα-σουτ στο 4’, Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και άνοιξαν το σκορ στο 11΄ με ένα ωραίο σουτ του Κολοκούδια. Τ. Η πίεση που έβαλαν οι «γαλαζοκίτρινοι» καρποφόρησε στο 39ο λεπτό όταν η μπάλα στρώθηκε στον Πίτι εντός περιοχής και με δυνατό σουτ έφερε το ματς στα ίσα.

Στην επανάληψη η ΑΕΛ, πίεσε. Την λύση έδωσε ο» Πίτι, που με ατομική προσπάθεια στο 58ο λεπτό και με σουτ σκόραρε ξανά. Η ΑΕΛ έφθασε και σε τρίτο γκολ στο 68΄ με τον Αϊρόσα να κουβαλάει μπάλα από τα δεξιά να μπαίνει στην περιοχή και να κάνει γύρισμα εκεί όπου ο Μέσκα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Κίτρινες: Αρουαμπαρένα.
Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου (Μ. Μαρίνου, Π. Γεωργίου)
Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Τσαμπούρης, Τσίνα, Γκράσι, Κούσουλος, Νεάγκου (64΄ Κωνσταντίνου), Φούσκο, Σκοπελίτης, Κολοκούδιας, Μπεμπέ (87΄ Ντουντού), Μακρίεφ (76΄ Μάατσι).
ΑΕΛ: Ρομό, Αϊρόσα, Φορτούνα, Τζούνιορ, Λαφράνς, Νικολάου, Σοάρες, Πίτι (83΄ Σαβανέ), Γεωργιάδης (57΄ Σάσι), Μέσκα, Αρουαμπαρένα (72΄ Ουέλινγκτον).

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy