ΠΟΕΔ: Απαράδεκτες οι δηλώσεις του ΥΠΠ για τους εκπαιδευτικούς

Απαράδεχτα χαρακτηρίζει η ΠΟΕΔ τα όσα τις τελευταίες μέρες καταλογίζει στους εκπαιδευτικούς ο υπουργός Παιδείας.

Μιλώντας στον Άστρα ο πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού επισήμανε ότι θα πρέπει να διαχωριστεί το τραγικό γεγονός για το οποίο γίνεται έρευνα, με το μένος το οποίο βάλλεται ο εκπαιδευτικός κόσμος το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Πρόσθεσε ότι αυτό που θα έπρεπε να συζητείται τούτη την ώρα είναι η αυριανή μέρα σε κάθε σχολική μονάδα μετά τις δηλώσεις του υπουργού για ελλείψεις και αδυναμίες στην ασφάλεια εντός των σχολικών μονάδων.

Ο κ. Φυλακτού ανέφερε παράλληλα ότι τα μέλη της οργάνωσης ,μετά και το δημοσίευμα για παρεμπόδιση του έργου της ανακριτικής αρχής για το θάνατο του 10χρονου είπε ότι επιφυλάσσονται για τα νόμιμα δικαιώματα τους.

Η ΠΟΕΔ δεν είναι μόνη της διαμηνύει η ΟΕΛΜΕΚ

Μιλώντας στον Άστρα ο πρόεδρος της οργάνωσης Γιάννος Σωκράτους ανέφερε ότι την ερχόμενη Πέμπτη έχει συγκληθεί το κεντρικό διοικητικό συμβούλιο της οργάνωσης για τα θέματα της ασφάλειας αλλά και για να εξετάσει πως πορεύονται από κοινού οι τρεις εκπαιδευτικές οργανώσεις.

Υπενθύμισε ότι η ΟΕΛΜΕΚ εδώ και καιρό θέτει θέματα ασφάλειας σημειώνοντας ότι οι εκπαιδευτικοί έχουν φορτωθεί απίστευτες ευθύνες.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy