«Πόλεμος, Πρόσφυγες, Ειρήνη» εικαστικά έργα από το Γυμνάσιο Νεάπολης

Tirb Constantina-Gabriela, Δημητρίου Ρεβέκκα, Λευτέρης Νικολαΐδης Ανδρέας, Μιροσλάβοβα Χάνα, Μιχαήλ Ορέστης, Ντεμουρτσίδου Βερόνικα, Παιδονόμου Πολυξένη, Σωτηρίου Παντελία, Τσοποζίδου Σόνια, Νικολάου Δημητριάνα και Καλογερίδου Σοφία. Πρώτο βραβείο (κατηγορία μεικτή τεχνική)

Ανοιχτός ορίζοντας

«Πόλεμος, Πρόσφυγες, Ειρήνη» εικαστικά έργα από το Γυμνάσιο Νεάπολης

Έργα των μαθητριών/μαθητών του Γυμνασίου Νεάπολης Λεμεσού με θέμα: «Πόλεμος, Πρόσφυγες, Ειρήνη» με την καθοδήγηση των καθηγητριών τους, Χατζηττοφή-Χαριτωνίδη Μαρίας και Πέτρου Καίτης.

Τα έργα τέχνης παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Γυμνάσιο Νεάπολης με τον Σύνδεσμο Γονέων και Κηδεμόνων, μια ποιητική βραδιά με θέμα «Πόλεμος, Πρόσφυγες, Ειρήνη» την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018, στο Μουσείο «Το Πλουμιστό Ψωμί». Στην εκδήλωση απήγγειλαν ποιήματά τους οι ποιητές Κυριάκος Αναγιωτός, Στέλλα Βοσκαρίδου – Οικονόμου, Νένα Φιλούση και Γιώργος Χαριτωνίδης.Ποιήματά τους απήγγειλαν και οι μαθητές/τριες Ραφαήλια Ευριπίδου, Ροδοθέα Ιακώβου, Ραφαήλ Κυριάκου και Νικόλας Σιαρρής.Κάποια από τα έργα διακρίθηκαν στον φετινό Παγκύπριο Διαγωνισμό Εικαστικών Τεχνών του Υπουργείου Παιδείας με θέμα: «Ταξίδια – Διαδρομές, από την κυριολεξία στη μεταφορά».

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.