Πολύ το μαράζι…

665
Φωτογραφία: Φίλιππος Χρίστου

Να ’ναι μόνο ο «δικός μας» ο Αρχιεπίσκοπος Β που τα έχει με τους ομοφυλόφιλους; Aμ, δε… Γνωστός για τις απόψεις του- τις ομοφοβικές- και ο μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ο οποίος αναστατώθηκε τα μάλα από τη συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με εκπροσώπους της ΛΟΑΤ κοινότητας.

«Περίλυπος εστίν η ψυχή μου έως θανάτου!» γράφει στην επιστολή του και… από την ΝΔ πάει στους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ που «έβαλαν ως στόχο τους να γκρεμίσουν ό,τι ιερό, ό,τι όσιο, ό,τι χριστιανικό και ό,τι εθνικό».

Το πώς τώρα γκρεμίζεται ό,τι εθνικό και ό,τι ιερό με το σεβασμό στις ιδιαιτερότητες ενός ανθρώπου, μόνο ο ίδιος -προφανώς- μπορεί να το εξηγήσει, αν μπορεί. Διότι δεν υπάρχει λογική που να στηρίζει τέτοιες τοποθετήσεις. Ούτε εξήγηση χριστιανική, αφού το θέμα μεταφέρεται πάντα εκεί.

Αναμένει κανείς από τους ανθρώπους της Εκκλησίας πρώτοι να αγκαλιάσουν τη διαφορετικότητα… είπε κάποτε ο «δικός μας» Μακαριότατος. Να αγωνιστούν για να απαλλαχθούν από την ομοφυλοφιλία. Και τι είναι η ομοφυλοφιλία για να την απαλλαχθείς; Πουκάμισο που το βαρέθηκες και πας να πάρεις καινούργιο;ΜΚ

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

Στην ίδια κατηγορία

258

137

125

320