«Πόρνες» όσοι συνδέουν τη Ρωσία με την εκλογή Τραμπ

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά όσων ισχυρίζονται ότι η Ρωσία βρίσκεται πίσω από την εκλογή του Τραμπ στη θέση του προέδρου των ΗΠΑ. «Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Ντόναλντ Τραμπ, δεν έχουμε συναντηθεί ποτέ» δήλωσε ο Πούτιν και παρομοίασε με «πόρνες» όσους «οχυρώνονται» πίσω από τέτοιες ψεύτικές διαρροές.

«Δεν γνωρίζω προσωπικά τον κύριο Τραμπ. Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ και δεν γνωρίζω τι προτίθεται να πράξει στη διεθνή “αρένα”. Δεν έχω κάποιο συμφέρον να τον κριτικάρω, αλλά ούτε και να τον προστατέψω», δήλωσε ο Πούτιν σύμφωνα με δημοσίευμα του Russia Today.

Χαρακτήρισε «πόρνες» όσους διαδίδουν αβάσιμες κατηγορίες περί κατασκοπείας σε βάρος του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας ότι έκθεση σύμφωνα με την οποία η Ρωσία είχε συγκεντρώσει επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του κ. Τραμπ είναι απάτη.

«Η πορνεία είναι ένα πολύ άσχημο κοινωνικό φαινόμενο, στο οποίο εμπλέκονται γυναίκες που δεν μπορούν με άλλο τρόπο να προσφέρουν στον εαυτό τους τον τρόπο διαβίωσης. Ωστόσο, οι άνθρωποι που διαδίδουν ψέματα και “παραγγέλνουν” εκθέσεις σαν αυτές, χρησιμοποιώντας τις για τους πολιτικούς τους σκοπούς είναι χειρότεροι από πόρνες. Δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό».

Παράλληλα, υποστήριξε πως είναι παράλογο να συνδέεται ο Τραμπ με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, καθώς όταν είχε επισκεφθεί τη Ρωσία δεν ήταν γνωστές οι πολιτικές του φιλοδοξίες. «Όταν ο Τραμπ επισκέφθηκε τη Ρωσία πριν από αρκετά χρόνια, δεν ήταν γνωστές οι πολιτικές του φιλοδοξίες. Ήταν απλά ένας επιχειρηματίας και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στις ΗΠΑ. Είναι δυνατόν κανείς να πιστεύει πως οι μυστικές μας υπηρεσίες τρέχουν πίσω από τον κάθε αμερικανό δισεκατομμυριούχο; Φυσικά και δεν βγάζει κανένα νόημα. Αυτά τα δημοσιεύματα είναι σκουπίδια».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy