Πότε έρχονται βροχές και καταιγίδες

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη μέχρι την Πέμπτη 19/4.

Την Τρίτη 17/4, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που αρχικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν αργότερα νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, της ίδιας έντασης.

Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Παρασκευή, παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, ενώ μετά το μεσημέρι, στα ορεινά, το εσωτερικό και τα νοτιοανατολικά δεν αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήμερο, κυρίως στο εσωτερικό.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy