Ποτέ και Φοφανά αγωνίστηκαν σε όλα τα παιχνίδια

Μετά και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, μοναδικοί ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας που έχουν αγωνιστεί και στα έντεκα παιχνίδια είναι οι Μίκαελ Ποτέ και Γκαουσού Φοφανά. Ωστόσο, μόνο ο Μίκαελ Ποτέ έχει ξεκινήσει σε όλα βασικός.

Πρώτος στον πίνακα με τα λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα είναι ο Μίκαελ Ποτέ (972’), τον οποίο ακολουθούν οι Γιόνας Ακουισταπάτσε (900’), Άντονι Σκαραμοτσίνο (810’), Ρενάτο Μαργκάσα (810’), Νούνο Ασίς (749’), Γκαουσού Φοφανά (698’) και Ούτσα Λομπτζιανίτζε (650’).

Τους Μίκαελ Ποτέ και Γκαουσού Φοφανά, που έχουν έντεκα συμμετοχές, ακολουθούν οι Γιόνας Ακουισταπάτσε (10), Ρενάτο Μαργκάσα (10), Νούνο Ασίς (10), Άντονι Σκαραμοτσίνο (9), Ρομπέρτο Γκαρσία (9), Ούτσα Λομπτζιανίτζε (8), Σότα Γκριγκαλασβίλι (8) και Άλεξ Ρούμπιο (8).

Και στα έντεκα παιχνίδια πρωταθλήματος ως βασικός έχει αγωνιστεί ο Μίκαελ Ποτέ, οι Γιόνας Ακουισταπάτσε (10), Άντονι Σκαραμοτσίνο (9), Νούνο Ασίς (9), Ρενάτο Μαργκάσα (8), Γκαουσού Φοφανά (7), Ούτσα Λομπτζιανίτζε (7) και Κριστοβάο Ράμος (7).

Οι Ρομπέρτο Γκαρσία και Άλεξ Ρούμπιο αγωνίστηκαν από έξι φορές ως αναπληρωματικοί, τους οποίους ακολουθούν οι Ονησίφορος Ρουσιάς (5), Σότα Γκριγκαλασβίλι (4) και Γκαουσού Φοφανά (4).

Πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά και του πρωταθλήματος, είναι ο Μίκαελ Ποτέ (8), ενώ από μία φορά έχουν σκοράρει οι Ονησίφορος Ρουσιάς, Γκαουσού Φοφανά και Άντραζ Κιρμ. Πρώτος σε ασίστ παραμένει ο Σότα Γκριγκαλασβίλι (3) και πιο κάτω βρίσκονται οι Κριστοβάο Ράμος (2), Ρενάτο Μαργκάσα (1), Ρομπέρτο Γκαρσία (1) και Άντραζ Κιρμ (1).

Τέσσερις κίτρινες κάρτες έχει συμπληρώσει ο Άντονι Σκαραμοτσίνο και χάνει τον επόμενο αγώνα με τον Οθέλλο, ενώ στο όριο βρίσκεται ο Σερτζίνιο (3). Τρεις κόκκινες κάρτες έχει δεχτεί η ομάδα στις έντεκα αγωνιστικές που διανύσαμε, ις οποίες δέχθηκαν οι  Μίλαν Στεπάνοφ, Χοσέ Μορέιρα και Χάρης Κυριάκου.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy