Πρέμιερ Λιγκ: Ανεβαίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέχισε την ανοδική της πορεία νικώντας με 2-1 την Στόουκ Σίτι στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ σημαντική νίκη πέτυχε και η Λίβερπουλ επί της Λέστερ με 3-1 εκτός έδρας.

Στο «Ολντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με τον Φελαϊνί (21’), όμως ήταν φλύαρη στη συνέχεια και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (39’) η Στόουκ ισοφάρισε με βολέ του Ν’Ζονζί.

Στην επανάληψη οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν εκ νέου απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μάτα (69’), ενώ έχασαν μερικές καλές ευκαιρίες. Ωστόσο, λαχτάρησαν στις καθυστερήσεις καθώς ο Ντε Χέα πραγματοποίησε απίστευτη απόκρουση σε κεφαλιά του Ντιούφ. Ο ίδιος παίκτης έχασε τεράστια ευκαιρία στην εκπνοή καθώς πλάσαρε από κοντά, όμως ο Γιανγκ έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

Νέα νίκη με ανατροπή για τη Λίβερπουλ, σε βάρος της Λέστερ. Η γηπεδούχος προηγήθηκε με αυτογκόλ του Μινιολέ (22’), όμως ο Λαλάνα ανταπέδωσε άμεσα (26’) για τους «κόκκινους», που μπήκαν σε θέση οδηγού με τέρμα του αρχηγού Στίβεν Τζέραρντ στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Στο 63’ Λέστερ έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μόργκαν, γεγονός που απλοποίησε τα πράγματα για τη Λίβερπουλ, καθώς «καθάρισε» το παιχνίδι με τέρμα του Χέντερσον (84’).

Τα αποτελέσματα:

Λέστερ-Λίβερπουλ 1-3 (22’ αυτογκόλ Μινιολέ/ 26’ Λαλάνα, 54’ Τζέραρντ, 84’ Χέντερσον)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Στόουκ 2-1 (21’ Φελαϊνί, 59’ Μάτα/ 39’ Ν’Ζονζί)

Μπέρνλι-Νιουκάστλ 1-1 (34’ Μπόιντ/ 48’ Σισέ)

Σουόνσι-ΚΠΡ 2-0 (78’ Κι Σουνγκ Γιονγκ, 83’ Ρούτλιτζ)

Γουέστ Μπρομ-Γουέστ Χαμ 1-2 (10’ Ντάουσον/ 35’ Νόλαν, 45’+ Τόμκινς)

Κρίσταλ Πάλας-Αστον Βίλα 0-1 (32’ Μπεντεκέ)

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με τις ακόλουθες αναμετρήσεις (21:45): Σάντερλαντ-Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι-Τότεναμ, Αρσεναλ-Σαουθάμπτον, Εβερτον-Χαλ

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy