Προχώρησαν νικηφόρα Ομόνοια, Ανόρθωση

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα α’ κατηγορίας Ομόνοια και Ανόρθωση, δίνοντας συνέχεια στην ανοδική πορεία τους.

Στο ΓΣΠ, το τριφύλλι με δύο τέρματα του Ποτέ και δύο του Ράμος επιβλήθηκε της Δόξας με 4-2. Ο Αφρικανός επιθετικός έδωσε προβάδισμα στους πράσινους με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με τέρματα στο 22′ και στο 42′.

Στο β’ ημίχρονο, ο Ράμος έκανε το 3-0 στο 51′, με τον Λόμπο να μειώνει για την ομάδα της Κατωκοπιάς στο 60′ με πέναλτυ. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ομόνοιας αποκατέστησε το προβάδισμα τριών τερμάτων για την ομάδα του τρία λεπτά αργότερα. Ο Λόμπο σημείωσε το τελικό 4-2 στο 80′.

20150201 ΑΝΟ

Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η τυπικά φιλοξενούμενη Ανόρθωση κατάφερε να προηγηθεί νωρίς με τον φορμαρισμένο Μακρή στο 4′.

Η τελευταία μεταγραφή της ομάδας της Αμμοχώστου, ο Ισμαήλ Γκονσάλβες, διπλασίασε τα τέρματα των κυανόλευκων στις καθυστερήσεις του αγώνα, κάνοντας έτσι το καλύτερο δυνατό ντεμπούτο.

Με τις νίκες αυτές, Ομόνοια και Ανόρθωση ανέβηκαν στους 32 και 31 βαθμούς αντίστοιχα και βρίσκονται στην 3η και 4η θέση. Η ΑΕΚ που βρίσκεται επίσης στους 31, αγωνίζεται αυτή την ώρα με την ΑΕΛ, στο Τσίρειο.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy