Προχωρούν σε μέτρα οι ταξιτζήδες… Καμία ανταπόκριση από τον Υπουργό

Το απόγευμα συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας για να συγκεκριμενοποιήσει τα μέτρα αντίδρασης των οδηγών ταξί της πρωτεύουσας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σύνδεσμος της Λευκωσίας βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία και με τους Συνδέσμους οδηγών ταξί και των υπόλοιπων επαρχιών οι οποίοι αναμένεται να συμμετέχουν στη διαμαρτυρία.
Τα μέτρα που θα ληφθούν αναμένεται να είναι πιο δυναμικά από αυτά του περασμένου Φεβρουαρίου, όπου οι οδηγοί ταξί είχαν αποκόψει κεντρικές οδικές αρτηρίες.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας Παναγιώτη Κυλίλη, μας ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση από τον Υπουργό Μεταφορών, αν και η εξαγγελία για μέτρα έγινε από την Κυριακή.
Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο ο Υπουργός Μάριος Δημητριάδης είχε δεσμευτεί για επίλυση των προβλημάτων του κλάδου αλλά, όπως καταγγελθούν οι οδηγοί ταξί, δεν έγινε απολύτως τίποτα.
Το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ταξιτζήδες είναι τα παράνομα ταξί.

Σπύρος Σωτηρίου

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy