Πρόεδρος ΠΑΣΥΚΙ: Προσωρινές και συναινετικές λύσεις

323

Προσωρινές και συναινετικές είναι οι λύσεις που βρέθηκαν και εναπόκειται στο υπουργείο υγείας να δώσει το πράσινο φως για διεξαγωγή διαλόγου ώστε να εφαρμοστούν σταθερά μέτρα, ανέφερε στον ΑΣΤΡΑ ο πρόεδρος της ΠΑΣΥΚΙ Σωτήρης Κούμας.

Πρόσθεσε ότι η ΠΑΣΥΚΙ συμμετείχε στις διαβουλεύσεις για την εξεύρεση άμεσων λύσεων με στόχο τη λειτουργία των μονάδων αλλά θα πρέπει να προχωρήσει ο διάλογος.

Αναφερόμενος στις επικριτικές δηλώσεις του υπουργού υγείας εναντίον των γιατρών ο κύριος Κούμας τόνισε ότι δεν ικανοποιούν οι χθεσινές του δηλώσεις κατά τις οποίες απέδωσε στον χαρακτήρα του τις αναφορές του για τους γιατρούς. Ο κύριος Παμπορίδης θα πρέπει, τόνισε, να δώσει περαιτέρω απαντήσεις στους γιατρούς.

Αναφορικά με την αυτονόμηση των νοσοκομείων ο πρόεδρος της ΠΑΣΥΚΙ τόνισε ότι τα λόγια έχουν τελειώσει και θα αποδειχθεί στην πράξη πόσο ειλικρινείς είναι οι δηλώσεις των υπόλοιπων φορέων για το θέμα.

 

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.