Προεκλογικά «δώρα» από την κυβέρνηση σε δημάρχους

Αιχμές κατά της κυβέρνησης για ενδεχόμενες προεκλογικές σκοπιμότητες πίσω από τη διάθεση κονδυλίων σε τοπικές αρχές όπου οι δήμαρχοι προέρχονται από τον ΔΗΣΥ, αφήνει το ΑΚΕΛ.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής του κόμματος, Στέφανος Στεφάνου, αναφέρει:

Η στάση και συμπεριφορά της κυβέρνησης μάς υποχρεώνει να ευχόμαστε όπως γίνονται πιο συχνά εκλογές. Κάθε φορά που έχει εκλογές η κυβέρνηση Αναστασιάδη – Συναγερμού ανοίγει τα ταμεία της, ξεχνά τις πολιτικές λιτότητας και γίνεται γενναιόδωρη.

Ενόψει των Δημοτικών Εκλογών της ερχόμενης Κυριακής 18 Δεκεμβρίου, η κυβέρνηση άνοιξε τα ταμεία της προς συναγερμικούς δημάρχους που επαναδιεκδικούν, για να κάνουν έργα τα οποία για πέντε χρόνια δεν έκαναν. Στελέχη της κυβέρνησης συμμετέχουν σε προεκλογικές εκστρατείες συναγερμικών υποψηφίων και υπουργοί μοιράζουν υποσχέσεις σε Δήμους και κοινότητες.

Οι πολίτες βέβαια γνωρίζουν ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις των κυβερνώντων δεν έχουν κανένα αντίκρισμα. Θυμούνται για ποια και πόσα πράγματα δεσμεύτηκαν προεκλογικά και τι έκαναν μετά.
Καλούμε τους πολίτες την ερχόμενη Κυριακή να συμμετέχουν στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να δώσουν τις κατάλληλες απαντήσεις. Για τη στήριξη του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και για τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας και της ποιότητας ζωής της.

Καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν τους εκλογικούς συνδυασμούς του ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις και τους υποψήφιους δημάρχους και κοινοτάρχες που υποστηρίζει.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy