Προεκλογική παρέλαση Ιωνά, ΓΟΔΗΣΥ και Ά. Αναστασιάδου στις Φυλακές

Εν μέσω προεκλογικής περιόδου, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, η σύζυγος του Προέδρου Αναστασιάδη και αντιπροσωπεία της ΓΟΔΗΣΥ, βρέθηκαν μαζί στις Φυλακές και συγκεκριμένα στη γυναικεία πτέρυγα.

Η επίσκεψη στις Φυλακές της κ. Αναστασιάδου και της ΓΟΔΗΣΥ, προκάλεσε τη δυσφορία κομμάτων της αντιπολίτευσης, με την ΕΔΕΚ να συνδέει την επίσκεψη με την περίπτωση απόρριψης σχετικού αιτήματος του προέδρου της στο παρελθόν. Η ΕΔΕΚ ανέτρεξε στο 2016 υπενθυμίζοντας ότι τότε είχε απαγορευτεί στον Μαρίνο Σιζόπουλο να επισκεφτεί τις Φυλακές με το πρόσχημα της προεκλογικής περιόδου.

Σύμφωνα με το Κίνημα, μέλη της αντιπροσωπείας προσπαθούσαν να εκμαιεύσουν από τους φυλακισμένους και από το προσωπικό δηλώσεις για τις προθέσεις τους στις Προεδρικές. Στο μεταξύ ο Υπουργός Δικαιοσύνης είχε την ευκαιρία, με αφορμή την παρουσία του στις Φυλακές, να ανακοινώσει άλλη μια προεκλογική εξαγγελία.

Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας στη γυναικεία πτέρυγα, γνωστοποίησε ότι στα πλαίσια της προετοιμασίας για ομαλή ένταξη των κρατουμένων στην κοινωνία, μετά από συνεννόηση με την Υπουργό Εργασίας, καθιερώνονται η συμπλήρωση των αιτήσεων του ΕΕΕ στις Φυλακές με τη βοήθεια του προσωπικού.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy