Προκαλούν το λαϊκό αίσθημα

455
Φωτογραφία: Φίλιππος Χρίστου

Είναι κάποιες δηλώσεις που πραγματικά προκαλούν το λαϊκό αίσθημα. Που διατυπώνονται χωρίς κανένα σεβασμό προς τον άνθρωπο. Τον μεροκαματιάρη, αυτόν που παλεύει με νύχια και με δόντια για να βγάλει τα προς το ζην.

Παραδείγματα τέτοιων δηλώσεων υπάρχουν πολλά με τελευταίο αυτό που ακούσαμε διά στόματος του Υπουργού Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, ότι ο… κατώτατος μισθός που υπάρχει στην Κύπρο για ορισμένους επαγγελματίες είναι υψηλός! Η πρόκληση όμως δεν σταματά εδώ. Έκανε και συγκρίσεις ο Υπουργός της Οικονομίας μας.

Με τους κατώτατους μισθούς άλλων χωρών και όπως είπε «βρίσκει τον κατώτατο μισθό, εδώ στην Κύπρο, μάλλον υψηλό». Για ρωτήστε, κύριε Γεωργιάδη, αυτούς που παίρνουν κάθε μήνα τον κατώτατο μισθό να σας πουν πώς επιβιώνουν.

Για βγείτε λίγο εκτός γραφείου, εκεί όπου αυτοί οι άνθρωποι για να πάρουν τον πενιχρό αυτό μισθό φτύνουν αίμα. Αφήστε για λίγο τους ισολογισμούς και τις χρεοπιστώσεις και ρωτήστε τον κόσμο. Θα σας πει αλήθειες που θα σας εκπλήξουν.ΜΚ

Σχολιάστε

Σχόλια | Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και μόνο. Μη κόσμια ή/και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

Στην ίδια κατηγορία

256

205