Πρόκληση για Κοντίδη και Καριόλου

Νέα πρόκληση ενόψει για τον Παύλο Κοντίδη και τον Ανδρέα Καριόλου, οι οποίοι προσδοκούν να ανταποκριθούν επιτυχώς. Πρόκειται για τον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, που αρχίζει σήμερα στο Αμπου Ντάμπι και θα ολοκληρωθεί στις 30 Νοεμβρίου, με συμμετοχή 270 αθλητών από 40 χώρες.

Στον αγώνα, που γίνεται για πρώτη φορά, θα λάβουν μέρος οι 20 καλύτεροι αθλητές του κόσμου, σε καθεμία από τις δέκα Ολυμπιακές κατηγορίες της ιστιοπλοΐας.

Συνεπώς, αποτελεί μεγάλη τιμή για τους δυο Κύπριους ιστιοπλόους η συμμετοχή σ’ αυτήν τη διοργάνωση, την οποία κέρδισαν με το «σπαθί» τους μέσα από τις επιδόσεις τους, αλλά και τη γενικότερή τους παρουσία στο άθλημα.

Στην κατηγορία Laser ο Κοντίδης έχει ως στόχο να ανέβει ξανά στο βάθρο, με… προτίμηση στο χρυσό μετάλλιο.
Ο Κύπριος Ολυμπιονίκης που έκανε την προετοιμασία του στο Σπλιτ της Κροατίας, διατηρείται σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο και βρίσκεται στο Αμπου Ντάμπι από την περασμένη Δεύτερα. Η κατηγορία Laser περιλαμβάνει επτά διαδρομές.

Ο Καριόλου, που θα αγωνιστεί στην κατηγορία RSX (10 διαδρομές), βρίσκεται στα Αραβικά Εμιράτα από την Τρίτη, προετοιμάστηκε επίσης εντατικά για τον αγώνα και προσβλέπει σε όσο το δυνατόν πιο ψηλή θέση στην τελική κατάταξη.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy