Πρώτο τρόπαιο για το 2017

Τελικός Λιγκ Καπ σήμερα (6.30μμ) στην Αγγλία, στο Γουέμπλει, μεταξύ Μάντσεστερ και Σαουθάμπτον με φαβορί θεωρητικό τη Μαντεστσσερ . Θεωρητικό γιατί σε τελικό και δη στην Αγγλία όπου όλα είναι πιθανά.

Για τη Μάντσεστερ ο Μιχταριάν είναι εκτός, παρών είναι ο Κάρικ, ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή θα παίζεται του Φιλ Τζόουνς, ενώ στη Σαουθάμπτον μέχρι τελευταία στιγμή παίζεται του Μπουμάλ ενώ έτοιμος είναι ο Κάσερες.
Εκτός παραμένει ο στόπερ Φαν Ντάικ.

Η Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει 4 φορές το τροπαιο,(1992,2006,2009,2010), ενώ η Σαουθάμπτον δεν το έχει κερδίσει ποτέ. Πολυνίκης του θεσμού η Λίβερπουλ με 8 κατακτήσεις, ενώ πέρυσι το πήρε η Σίτυ που νίκησε τη Λίβερπουλ με 3-1 στα πέναλτι (1-0).

Πιθανές εντεκάδες
Μάντσεστερ Γ: Ντε Χέα – Βαλένσια, Μπαϊγί, Σμόλινγκ, Νταρμιάν – Ερέρα, Πογκμπά – Μάτα, Λίνγκαρντ, Μαρσιάλ – Ιμπραΐμοβιτς.

Σαουθάμπτον: Φόρστερ – Σοάρες, Γιοσίντα, Στέφενς, Μπέρτραντ – Γουόρντ Πράους, Ρομέου, Ντέιβις – Τάντιτς, Γκαμπιαντίνι, Ρέντμοντ.

Το Λιγκ Καπ είναι μια ποδοσφαιρική διοργάνωση κυπέλλου μεταξύ των 92 επαγγελματικών ποδοσφαιρικών ομάδων της Αγγλίας. Δεν έχει την αίγλη του Κυπέλλου Αγγλίας, στο οποίο δηλώνουν συμμετοχή πάνω από 600 ομάδες, αλλά έχει την αξία του, αφού οι τροπαιούχοι συμμετέχουν στο Europa League.
Το Λιγκ Καπ, ως κύπελλο των επαγγελματικών ομάδων, ξεκίνησε το 1960-61
.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy